Jan Campe lanceert 'Bikefitting' in Maldegem

Bikefitting te Maldegem dankzij Campe

Met die resultaten wordt uw fiets [zadel, voorvork, voetsteunen, enz...] dan nadien tot op de millimeter nauwkeurig af- of bijgesteld.
Resultaat: met uw nieuw afgestelde fiets rij je plots gemakkelijker, sneller, pijnlozer en met minder moeite. En dat alles voor de prijs van een paar gadgets. Het is duidelijk dat dit alles vooral geldt voor de veeleisende liefhebber die van fietsen zijn hobby maakt. En voor de freak met zeer dure koersexemplaren, die het maximum vermogen uit hun liefhebberij willen halen.
Jan Campe opent deze week zondag zo'n speciaalzaak in het landelijke deel van Maldegem-Kleit, op 50 meter van het bekende restaurant 'Elckerlijc', met het geluid in de rug van de sportvliegtuigjes rond de landingsbaan van het Urselse Drongengoed.

Animator

Jan Campe (28), zoon van de vorige uitbaters van 'Het Jagershof' in Maldegem-Kleit, kennen we als een spciaal man. Van jongaf aan geknutseld aan fietsen, opleiding gevolgd als velomaker in het Prov. Techn. Instituut te Eeklo, nadien twee jaar specialisatie via avondschool in sporttherapie en massage.
Vijf jaar lang was hij ondertussen met zijn technische kennis, gepaard met aanstekelike humor, dé animator van de aanwezige klanten, samen mijet zijn baas en inspirator Danny Vergauwe, de bekende fietsenverkoper langs de Leemweg in St. Laureins.
Steeds positief, attent en ongemeen handig. Met een encyclopedische kennis van fietsen die een gespecialiseerde website jaloers kan maken. Het feit dat hij een tweetal jaar zelf had gekoerst bij de 'elite zonder contract' [liefhebbers] en ook enkele keren mocht meerijden in de buik van het peloton als vliegende mekanieker van het team 'Vacansoleil-DCM', gaf hem een zekere 'standing' bij de wielerliefhebbers die hij dagelijks hielp. Aanvankelijk had hij nog kort getwijfeld aan een carrière als profwielrenner, maar de ambitie bleek groter and het talent...

Taptoe Meetjesland

19.11.2014

Bikefitting te Maldegem dankzij CampeJan en Kelly poseren rond een exclusieve Trek tijdritfiets. Een super lichtgewicht.

Aarzel niet en contacteer ons!

Contact