Accessoires & Toebehoren

Minder spierpijn, kuitklachten en blessures s1

Herzog compressiekousen

Bij het sporten, hardlopen, springen, wenden en keren hebben de benen veel te verduren. Bij iedere pas wordt tot wel drie keer het lichaamsgewicht opgevangen. Met Herzog Compressiekousen sport je fijner, herstel je sneller en heb je minder spierpijn, kuitklachten en scheenbeenblessures.

3ACTION sportvoeding s1

3ACTION sportvoeding

3Action Sports Nutrition bestaat uit een zorgvuldig samengesteld gamma voor zowel voor, tijdens als na de sportprestatie. Een jarenlange productresearch en het continu bijsturen zorgen alvast voor een kwalitatief sterk product voor extra kracht en energie.

Bontrager Schoenen s1

Bontrager Schoenen

Bontrager is een onderdeel van TREK. Het produceert alle accessoires op en naast de fiets. Van stuur, stuurlint, stuurpen naar zadel, zadelpen, drinkbushouder tot schoenen, bijhorende kledij en nog veel meer! Kom het ontdekken in onze shop!


Compressport s1

Compressport

WIN2 Sportvoeding s1

WIN2 Sportvoeding

WIN2 sportvoeding bevat zowel fructose als glucose waardoor krampen en buik-en darmklachten uitblijven.Verder bevat WIN2 echt fruit en biedt Isotone dranken en recovery dranken op basis van Stevia, niet-smeltende bars en makkelijk in te nemen geltjes.

Bontrager Helmen s1

Bontrager Helmen

Bontrager ontwikkelt alle accessoires voor TREK-fietsen. Alsook helmen.


DEFEET s1

DEFEET

Elke coureur kent DEFEET voor z'n soepele duurzame kousen. De sokken van DEFEET voorkomen overhitting in de schoen, hebben een makkelijke pasvorm en bestaan in allerlei kleuren, voor elk wat wils dus. De Aireator Double Cuff sokken hebben bijvoorbeeld een extra lange hals.

Zpeed wielen s1

Zpeed wielen

Waarom zou je kiezen voor Zpeed-wielen? Deze stijve wielen zijn qua prijs-kwaliteit zeer sterk en ideaal voor zowel in competitie als recreatieve situaties. De wielen hebben ook geen gewichtsbeperking en geven een nieuwe look aan je fiets.

Lizard Skins s1

Lizard Skins

Voel de superieure greep en het comfort van dit populair stuurlint. Dit stuurlint is geliefd bij heel veel coureurs en is immers de lichtste tape op de markt. Kortom: Touch It, feel It, love It


Solestar inlegzolen s1

Solestar inlegzolen

De unieke SOLESTAR KONTROL weg fietsen inlegzolen zijn ontworpen voor fietsers. De inlegzolen geven de hoogste ondersteuning aan de Rijder op de belangrijkste verbinding voor krachtoverbrenging door het gebruik van een zwart vezelkern die zich uitstrekt van de hiel naar de voorvoet.